diumenge, de gener 15, 2012

Prediccions pel 2012. ¡Lo vais a flipar! (2)

La ciutat.
Predicció 2. Aparcament públic. Els aparcaments de carrer (els pocs que queden) aniran desapareixent, com per art de màgia, mentre que els Ajuntament treuran un bon rendiment del lloguer d'aparcaments públics que traspassaran a empreses privades que empraran la recaudació en benefici propi. Abans se'ns haurà aplicat la tècnica psicològica Robespierre, que consisteix en separar-nos el cap del cos de manera que siguem incapaços de pensar que potser la mesura no està bé.

Predicció 3. Els bombers. Quins temps aquells en els què qui no pagava un seguro contra incendis es convertia en un pollastre a l'ast (sense canelons ni allioli ni croquetes)! Recordeu aquelles plaques que posàven a les façanes per tal d'indicar que la casa pagava el seguro contra incendis? Us enrecordeu que fa molt de temps els bombers no eren un servei públic, ni molt menys feien calendaris sense roba?

Placa en una casa sevillana. No sembla tan antiga.

Els bombers aniran minvant la seva atenció pública malgrat continuarà essent gratuïta per tots aquells que no l'hagin d'utilitzar; ara bé, quan s'utilitzi, caldrà pagar-la al comptat, o anar tirant de galledes d'aigua. Els canvis cap a aquest model han començat ja, però s'avançarà lentament. Potser amb copagament. Potser començant per enviar una factura "virtual".

3 comentaris:

Clidice ha dit...

Però seguirant fent calendaris o no? Ara m'has preocupat, tu! :(

Maspons ha dit...

Déu n'hi dó! no tenia línea i et comento ara lo de les llums apagats als carrers: això ja s'ha cmençat a fer! a Sta Eulàlia.

Evocacions ha dit...

Esperem que sí, Clídice, si no sí que caldria anar-se preocupant!
És veritat, Criteri, recordo que ho havies escrit en algunpost o comentari del teu blog. Segurament per això se'n va acudir, però en el moment no vaig caure.