dimarts, de maig 01, 2012

Prediccions per al 2012 (Educació)

L'educació.
Predicció 1. Eliminació de la idea de la importància d’estudiar a la Universitat. Prèviament s’apujaran molt i molt les taxes per tal de convèncer els escèptics, i pobres, de la inutilitat dels estudis universitaris. Aquesta és la manera clàssica en què les classes benestants s’han reservat els millors llocs de feina. Funciona, i el que funciona no cal canviar-ho.
La primera predicció ja s'ha acomplert. Com sigui, la pujada de taxes no s'aturarà aquí. Continuarà.

Predicció 2. Instauració d'una taxa de serveis contractats en Escoles Bressol, per trams. Portar els infants a l’escola bressol costarà un preu bàsic. Cada servei suplementari s’haurà de pagar a part. Canvi de bolquers vol la senyora? 10 euros; treure els mocs vol el senyor? 3 euros més. Vol que li diem pel nom o bé pel número? Pel nom? 2 euros. Vol escola amb activitats o sense? Matí i tarda, o només matí? 30 euros. Les famílies més humils, quan ho necessitin i s'ho puguin permetre, contractaran el bàsic. La igualtat d’oportunitats se’n ressentirà. Cava i coca. Per les classes altes serà una bicoca.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

http://elhombrebizantino.wordpress.com/2012/04/22/el-presidente-del-pas-de-los-horrores/

Evocacions ha dit...

Interessant article, certament. En la meva línia, excepte pelprincipi, quan diu una paraulota. Innecessària.

Alfredo ha dit...

Querido Evo: Eres tal como se muestra en el dibujo naïf de la cabecera, un auténtico besugo. Nunca he entendido cómo se puede ser tan "corto de luces" "curt de gambals" i tener la desfachatez de escibir sobre aquello de que no tienes la más ligera idea. ¿Estás tú también acampado en la plaza de Catalunya, junto a tus colegas ácratas de la "Universidad" de la calle Urgell, de donde fueron expulsados hace un par de días?, o quizás lo ves, cómodamente instalado en el sofá de tu casa, pensando en qué les dirás a tu propia claca mañana, para quedar como un auténtico y envidiable luchador revolucionario.

Anònim ha dit...

Alfredo, la teva argumentació é sinexistent. Besuguil, diríem. No m'estranya que escriguis en espanyol: fas honra a la ignorància de l'imperi.