dissabte, de setembre 14, 2013

Piqué i el Tiki-Taka

Efectivament, flipo. Flipo que un jugador declari en contra d'un sistema que l'ha donat, segurament, la titularitat en la selecció espanyola (amb la pasta que comporta, més que res) i la notorietat en un equip de futbol. Flipo. I flipo més que res perquè jo, que faig classes d'inserció ocupacional, el primer que explico és que mai, però mai dels mais dels mais has de criticar els llocs on has treballat. Piqué is diferent. Preneu nota. Serà per alguna cosa. Mentrestant, el tatino ha estat a punt d'empatar un partit de 4-0 amb tiki-taka. No passa res. Recuperem Nuñez. Ja m'enteneu.

2 comentaris:

Clara ha dit...

Ja ho deia el meu pare...”d' on no n'hi ha no en raja”. De totes maneres no es pot tenir tot: el noi “és guapo”, “ben plantat”, “ric”, “famós” i “waka wakero”. Demanar a sobre que sigui “assenyat”... ja és demanar massa Albert!.

David ha dit...

T'entenem perfectament i és ben bé això. En el mateix sentit, sentir parlar el director del Mundo Deportivo i periodistes afins fa vergonya. Saben molt bé a qui es deuen. Volen transformar els darrers anys del Barça en un parèntesi. Ja s'ho faran, oi?