dilluns, de desembre 31, 2018

Decepcions (4)Ara que acaba l’any, em decideixo a prendre una decisió que no he pres mai: transmetre alguna dada sobre la valoració que l’alumnat universitari ha mostrat sobre la meva tasca docent l’últim any. No cal dir que em sento enormement orgullós del resultat ja que la meva dedicació a la preparació de classes ha estat sempre molt reduïda: he hagut de destinar el temps també a l’institut i a la família. És més que un èxit. Jo diria que el resultat no mereix, ni mereixia, cap desconsideració. Cal tenir present que no sempre he obtingut aquests resultats ja que, al poder dedicar poc temps a l'estudi, he necessitat anar millorant a poc a poc. Els publico ara, també, com a resposta a un comentari que un dia vaig sentir baixant a classe amb dos professors. Més o menys, el comentari d'un dels professors que m'acompanyaven va ser el següent: “l’alumnat es matricula amb l’Albert perquè no fa examen”. L’altre company va mantenir el silenci, suposo que va ser perquè m’estimava molt. El silenci  no fou un encert. Òbviament, era mentida que jo no feia examen; sens dubte l'alumnat que es matriculava amb mi era per altra raó. Potser aquesta:

En general, estic satisfet/a amb l’activitat docent duta a terme pel professor/a de l’assignatura: 9,60.
Ha complert adequadament amb les seves tasques com a docent (pla docent, programa de l'assignatura, assistència, lliurament de qualificacions, etc.): 9,20

PD. No us penseu, no he estat mai una persona ni egocèntrica ni xula, però no m'agrada que em tinguin desconsideració, ni despreci, ni que m'insultin. Sempre es pot tirar del concepte de resentiment per justificar allò que no té justificació. Supéramelo.