dissabte, de maig 08, 2010

Nici

No sabem si era o no era un nici, però sí sabem que no li costava gaire semblar-ho
PD. En molts casos, però a més a més de semblar-ho un hom té la certesa que darrera de les paraules s'amaga un idiota.

20 comentaris:

Ferrer i Guàrdia ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Ferrer i Guàrdia ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Evocacions ha dit...

Certesa s'escriu com has llegit en el meu post no com escrius al teu comentari (Certessa. Has mirat al diccionari, però, nici, en lloc de "certessa" i has fet el ridícul. A més a més dius que he fet una falta perquè he escrit "nici" i no "neci". Clar, has mirat el diccionari i com no l'has trobat en el que tens a casa que deu ser de nyigui-nyogui t'has deixat portar per la il.lusió de poder corregir-me. PErò... però nici és correcte. La vaig posar expressament per a significar: neci ignorant= nici.

Ferrer i Guàrdia ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Evocacions ha dit...

Potser t'hauries de comprar un diccionari. I utilitzar-lo. Avui quan et miris al mirall veuràs certessa i nici (quina falta!) sabent que has ficat la gamba fins el fons.

Anònim ha dit...

Admirat Evo,
Admiro i al mateix temps envejo la seva paciència. Perquè se n’ha de tenir molta, de paciència, amb persones que representa que són adultes, que semblen majors d’edat però en realitat no ho són. Individus que destinen al seu temps i la seva energia per insultar gratuïtament als altres, que segurament mai arribaran a la seva alçada en molts aspectes , ni en la seva capacitat de respectar, de pensar , d’ interpretar. Persones capaces d’opinar sense insultar, criticar sense ferir, persones que destinen al seu temps per un bé comú i per una raó constructiva .
En fi, m’agradaria tornar a gaudir dels comentaris i recuperar l’essència educativa i intel•lectual del bloc, sense donar gaire importància al que no n’ té.

Evocacions ha dit...

Anònim, gràcies pel teu comentari. Una llàstima que hi hagi gent que és dolenta; però així podem entendre més fàcilment la proposta de Arendt sobre la banalitat del mal. Haurem d'anar a veure "la cinta blanca" que explica com va poder sorgir el nazisme. Mentrestant és benvingut o benvinguda, encara que siguis anònim, perquè acabes de dignificar l'anonimat. Gràcies, novament.

Criteri ha dit...

Molt bo això d'amagar-se darrera les paraules -i ésser descobert-. Podem descobrir-hi també el mal potser.

Per cert, ja que no li col.loques els comentaris al pàjaro, penso que tampoc hauries en lògica de contestar-lo. Al comentarista eliminat: sigui crític i si s'equivoca, com ara amb nici, L'Evo el disculparà, i li publicarà. Però cal insultar?

Borjas el 1 ha dit...

Hsay errores conceptuales que van mas allá del mismo error. La postura indefendible del defensor de los insultadores para mas honra de Descriteri, lleva su postura a querer cortar las mieses que no le corresponde. Que entiende Descriteri por libertad de expresión, a mi me parece que cada día que pasa en su entorno se está rodando una segunda versión de "Todo por la fama". Insulto es insulto, y nada mas. Hagáselo mirar Descriteri, hágaselo mirar.

Agradezco a Evo su campaña de la busqueda de una forma diferente y "honrada" de colaboración en un blog.

Evocacions ha dit...

EN lògica, Criteri, no hauria de contestar, però com que no diu res més que insults, em permeto una petita treta. Anar a un blog a insultar és un fet que demostra ser mala persona. Una altra cosa, com passa de vegades, és entrar en discussió i acalorar-te: per les idees podem discupar, però no sense cap motiu. Jo, la veritat, 1, no penso donar ni un minut de "glòria" a un taranbana que no sap trobar nici a un diccionari. Al blog tothom és benvingut, com heu pogut veure; encara que expliqueu idees amb les que no estic d'acord: m'aguanto i a argumentar; però insultar? No, home, no. I no poso moderació de comentaris per vosaltres que sou educats i no us mereixeu una desconfiança.

Brian ha dit...

Ben fet Evo!, amb els trolls poques contemplacions. Te raó el Criteri: lo coherent, si esborres, es no contestar. Ara be, al Criteri també li diria: "consejos vendo que para mí no tengo ;-))

Anònim ha dit...

Por una vez y sin que sirva de precedente eetoy de acuerdo contigo Brian, todos debemos de seguir que ejemplos y distinguir la diatriba y la polémica de los insultosa y cosas peores.

Por eso loo a Evo y su maestra imparcialidad.

Atte: jb

Durruti Colomn ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Evocacions ha dit...

Torna ara amb un altre nick. Intenta fer mal, però s'equivoca i em diu "Eso te pasa por4 usurpar nicks y meterte donde no te llaman, gilipollas". Si és més nici, encara seria un neci: usupar nicks, quina risa, qué infantil i que nici. Ja has mirat el diccionari, o no saps buscar paraules per ordre alfabètic, ignorant? Com ens em rigut aquest matí amb tu...
Vies que segueixes els nostres blogs, que ja és ser tonto, si no t'agraden. Aprofito l'ocasió per a enviar un petó a Borjas, que tant te l'estimes, nici.

palitroque ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
akelarre ha dit...

jua jua...

akelarre ha dit...

Quina goma d'esborrar més grossa que tens...

Borjas el 1 ha dit...

Moltes gracies Evo, saludo cordial de un sufridor en casa.

Atte; JB

Maspons ha dit...

si us ve de gust podeu llegir els raonaments, una mica apressats, a la darrera entrada.

Anònim ha dit...

criteri,
els que triomfen a la vida no han provat mai les fels de la derrota. són aquells que no desisteixen per molt que fracassin. Els triomfadors treuen partit de cada fracàs, consideren que es tracta d’un pas més en direcció a la victòria.
Ànims.