dijous, de febrer 02, 2012

El desconcert de CIU amb la nevada

Bé, estic sentint al senyor Conseller Felip Puig declarant que els centres educatius obriran amb normalitat. Ho diu amb tota la lògica de la lògica. Ah! Normalitat en els centres educatius? Caos és el que jo preveig. Caos, caos i caos. Si es preveu una gran nevada els professors i mestres no es podran desplaçar als centres educatius. Classes sense mestres, sense professors.
Miau, miau.

4 comentaris:

Clidice ha dit...

I que en sou d'exagerats! Ahir, en un institut del poble, es va haver de fer fora tot l'alumnat perquè la majoria de professors no havia vingut "per por de les nevades". Havia nevat, però al meu poble sabem que això dura poc, feia sol, i costava molt d'entendre el raonament d'aquells que viuen mirant el que els diu una pantalla i no mirant el cel. Potser per la por a les crítiques de fa dos anys, ara n'hem fet un gra massa, no?

Evocacions ha dit...

Totalment d’acord, Clidice. Hem fet un gra massa, segons indica el solet del que ara mateix gaudim. Ara bé, l’entrada feta amb la indignació del moment, cal mantenir-la. Què hauria passat si arriba a nevar de debó, vaja, com afirmaven les prediccions que manegava el senyor conseller? Que s’hauria produït una situació caótica en els centres. Caótica i perillosa. El senyor conseller sap que la immensa majoria de professorat ha de desplaçar-se o en transport públic, i ja sabem què passa quan plou només una miqueta en moltes ciutat, o en transport privat, la qual cosa amb neu i gel és un perill. En aquest cas molts professors no hauríen pogut arribar al centre. Accidents a les carreres, talls de circulació, etc. Només amb una mica de neu. Va ser una irresponsabilitat, una picada d’ullet als ppoder econòmics, potser, que podia haver sortit força malament. Jo, per si decas, vaig posar-me les botes de muntanya, l’anorak i el polar, per si calia pujar a casa caminant.D’altra banda, no va referir-se a tot aquell alumnat adult que es desplaça en transport privat a estudiar als Ins. Un perill. Tinc alumnes de La Garriga, Moià, etc, etc.

Maspons ha dit...

Penso que el moll de la qüestió, a part de lo poc que estem preparats per les nevades i el mal temps és la manca de fiabilitat de les prediccions del temps, molt menys fiables per descomptat, que les d'Evocacions i servidor:)

Evocacions ha dit...

Doncs, no han encertat gaire amb la nevada. El problema que es genera a partir d'ara és que la próxima vegada, animats per les mesures d'ara, es liarà una de bona. Cada vegada més: predic. I tant que l'encertes, Criteri. Això fa mal a molts. Tu encertes i altres no.