dilluns, de juliol 06, 2009

La cultura i els gens

Ningú neix imbècil, però molts esdevenen idiotes, signe inequívoc de la superioritat de la cultura sobre els gens.

6 comentaris:

danie ha dit...

Está claro, la cultura emana de las manos de unos pocos, se controla a través de algunos menos, y atiende a fines políticos.
Porqué hay más personas que disfrutan con bisbal, chenoa, etc... que con otros artistas de mayor calidad? Pues está claro, por el dinero invertido en esos objetos.
Ya lo puse en el blog de clase, a través de un video donde sale hablando terence mckenna... la cultura no es tu amiga... la única manera de defenderse de ella es a través del arte.
Las opiniones que comparten gran parte de los españoles proviene de las mismas fuentes, eso pone en un aprieto, creo, a cualquier que pretenda revolucionar la sociedad. El dinero cuando se alía con los medios de comunicación en un entorno de comodismo roza el esclavismo.

Aletheia ha dit...

Els gens no existeixen, son els pares.

M'agraden els teus posts-reflexions autoreferents, tot acaba enllaçat i es com ha de ser, tot està relacionat.

¿Qui no s'ha sentit alguna vegada idiota/imbècil? I es que, som com ens sentim. Biològicament inespecífics y per acabar, culturalment uns asses perseguint la pastanaga, marcant camí pels que venen darrera.

¿Per què ens costa tant sortir d' aquest solc, saltar al buit, aquest buit imaginari?
La discussió sobre genètica Vs. ambient hauríem de tenir-la superada, "hauríem"... com la resposta a si l’educació es compatible amb una ideologia de dretes.
Saluts.

Evocacions ha dit...

Hombre, Dani, pensaba que te habías vuelto formal y ya no aparecerías por aquí. Lo peor de revolucionar al a gente es que hay que ofrecer garantías de construir un mundo mejor: y no las tenemos.
Sobre la polémica ambiente, genes, yo también pensaba que estava superada, però resulta que no; és més, mai ha estat de tanta actualitat o, millor dit, ha tingut tanta importància com ara. Observo un moviment pro genètica enorme. Suposem que la raó és conspirativa: contra el gens millor la inacció.

adria ha dit...

Ei Albert!! Finalment no em vaig presentar a les opos, l'any que ve m'apunto a algun curs d'aquells a veure si tinc sort. He estat desconnectat de tot i ara mateix no tinc internet, només puc mirar el correu i d'altres a la feina!!! He deixat el curru que tenia per dirigir un centre obert a Sitges (en substitució de baixa maternal). Ja t'explicaré! Tenim pendent un cafè i un intercanvi de material. Per cert...personalment crec que neixem marcats pels gens i per un caràcter concret...l'entorn i el temps marquen tot el demés.

danie ha dit...

lo mio, ya lo sabes, son los bajos fondos... ya he hecho la preinscripción para la ub, a ver si con suerte nos vemos por los pasillos ;)

salud!

Evocacions ha dit...

yo pasillos hago pocos, però si algun café que otro. Adrià, a veure si ens veiem.