dimecres, d’agost 25, 2010

Sense televisió

Recordo una vegada que vaig anar a un càmping a Garriguella. Vaig llogar una caseta fastigosa en la què feia una calor de mil dimonis. El dissabte va arribar una família i es va instal·lar just enfront. Van marxar el diumenge a la tarda. Entremig, van treure una televisió portàtil que portaven al cotxe i vinga a mirar  programes!
Jo, no obstant, com tants de vosaltres, aprecio l'estiu i sobretot l'entenc com la possibilitat de no veure gens (o molt poc) la televisió. I tothom és feliç.
Groucho Marx: "Encuentro la televisión muy educativa. Cada vez que alguien la enciende, me retiro a otra habitación y leo un libro" (i, afegeixo, Groucho es passaria en la nostra actualitat el dia llegint) 
Umberto Eco: "Hoy no salir en televisión es un signo de elegancia" (i, afegeixo, sovint també una oportunitat de deixar de fer el ridícul)
Federico Fellini: "La televisión es el espejo donde se refleja la derrota de todo nuestro sistema cultural" (i, afegeixo, actualment és la manera de comprovar la inexistència de l'esmentat sistema cultural) 
Bernice Buresh: "La televisión puede darnos muchas cosas, salvo tiempo para pensar"  (i, afegeixo, ja no demanem pensar, només demanem temps)
Isidoro Loi: "Los matrimonios jóvenes no se imaginan lo que deben a la televisión. Antiguamente había que conversar con el cónyuge" (i, afegeixo, tampoc s'imaginen el que la televisió els deu amb ells).

3 comentaris:

Clidice ha dit...

Frases molt alliçonadores! :)

U.Q.F. ha dit...

Totes molt encertades, però l'última és genial...

Evocacions ha dit...

Els genials sou vosaltres (i Guardiola)