dijous, de maig 19, 2011

Atur Mas

Atur Mas
Perquè no et donarà treball
Atur Mas
Perquè tindràs el currículum dels millors
Atur Mas
Perquè tindràs una escola pública de pena
Atur Mas
Mas retallades
Atur Mas
Mas desigualtat
Atur Mas
Mas pobressa

Perquè Mas és menys

No t'indignis!
Digues quin Mas és el teu Atur

5 comentaris:

Sargantana ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Albert ha dit...

A mi em sembla, anònim valent, que l'únic imbècil, dropo, desgraciat, pocavergonya, traïdor i poc valorat en la seva feina (pel que es veu i denota, tampoc gaire content amb la seva família i viceversa) ets tu. Ja t'agradaria ser, ni un un per cent, valorat en la feina com jo.
Pel poc que sé de psicologia, que no cal saber tant, crec que necessites una temporada de repòs. Com es diu, el moviment es demostra caminant, i tu amb els teus anònims comentaris demostres el teu estat mental. Em sap greu per tu, pallasso. Respectat una mica, si us plau.

Maspons ha dit...

Tot i que no tinc especial mania al Mas -hi ha el gènero que hi ha: - però he de dir-te que- no sé si és teu- però artur-atur és antològic.

Poema indignat:)

Maspons ha dit...

per cert, aquest anònim que ens asalta necessita, un sicòleg -molt, molt seriosament- A mi també em fa pena. La seva vida ha de ser molt desgraciada i no ser com el podem ajudar.

Evocacions ha dit...

Criteri, Jo tampoc tinc especial mania a Mas, nimolt menys; simplement he expressat, com dius tu "a raig", algunes conclusions de la seva polçítica, que és la dels altres partits, si fa no fa. No sé si artur-atur és meu, m'estranyaria, però el cert és que, de moment, no l'he vist enlloc. Se'm va acudir passejant i veient un rètol de CIU.
Sobre l'anònim: està com un llum. Entra en el blog i insulta, sense fer referència a res. Perquè? per que no té cap argument discutible.