dissabte, de juliol 27, 2013

No pot haver independència amb colesterol

Catalunya té obstruïdes les venes que li aporten l'oxigen a la sang. Catalunya ha menjat massa greix, ha estat massa en contacte amb tot allò que li disminuïa la seva salut, que l'engreixava. Catalunya té colesterol. Colesterol a la seva política, triglicèrids en els seus polítics; massa porc en els seus projectes, massa mantega en els seus concerts. Catalunya té obstruïdes les venes. Catalunya té colesterol. I ens volen fer creure que la raó es troba en la gran quantitat de xoriços que hi ha a Espanya, com si a Catalunya no existissin els xoriços, com si els polítics catalans no haguessin engreixat el porc.
En aquestes condicions, la independència serà una festa de la matança sense límit. El neoliberalisme català s'ha venut el país i ens volen fer creure que ens l'han robat.

4 comentaris:

Maspons ha dit...

Entre els porcs i xoriços d'aquí d'allà i acullà i els borregos d'arreu estem ben arreglats.

laura ha dit...

Gràcies per aquest comentri tan sensat. S agraeix molt, perquè aquest circ i el poble seguint el que es creu el salvador, cansa. I cansa molt.

CríticaPolítica1 ha dit...

El súmmum és quan un de SI va dir que la corrupció catalana és culpa de la picaresca que Catalunya importà d'Espanya. Demencial.

Evocacions ha dit...

Ens ARRIBA, però una pastilla