dimarts, de febrer 09, 2010

La filosfera futbolera

La filosfera es va animant. Ben mirat, no sé perquè penso que UQV ha fet filosofia, com en Clyde i RDC i Efrem. Els altres que anem llegint s'interessen, més o menys. Per això us dedico un video que potser ja coneixeu dels Monty Python.

11 comentaris:

RDC ha dit...

molt bo!!!!

Salut Evocacions

Brian ha dit...

Magnífic partit! Jo diria que en Sòcrates estava en fora de joc, però no em feu gaire cas, que de futbol no hi entenc gens.

Quim ha dit...

Sócrates en fora de joc?! Vinga Brian, no fotem! Els grecs els he trobat massa tous, potser és per les condicions climàtiques, no ho sé... Jo, si hagués estat l'àrbitre, hauria expulsat a Hegel, por mis cojones...

Brian ha dit...

Home, cal tenir en compte que els grecs ja tenen una edat, i els mil·lennis pesen. Els alemanys, al costat seu, son uns xavals que amb prou feines tenen 200 o 300 anys.

Evocacions ha dit...

I tant, Brian, que estava en fora de joc. I el COmité de Competició, tot i donar per bo el gol l'àrbitre, va cascar-li una pena mooolt grossa.

Criteri ha dit...

Ha de ser espectaclar, com el Fawlty, però no em va el so.

Brian ha dit...

Per cert, Evo, el comentari que vaig fer a ca l'espia no anava per tu (ni per a ningú en particular) :)
Salut.

Bonnie & Clyde ha dit...

Com afines estimada, la bonnie és filòsofa jo vaig fer filologia.
Tenim la colecció del Flying Circus i aquest és un dels nostres gags favorits.
Sócrates no jugava de lliure amb Brasil? Jo el recordo més moreno i prim, mmm...

Bonnie & Clyde ha dit...

Perdó, -apreciat-

Sombrero de copa ha dit...

En Sócrates jo el vaig veure jugar amb la Fiorentina a Perugia quan a Perugia jugaba en Paolo Rossi a qui per cert vais coneiser. En Sócrates era un paio alt i prim amb el cabell tipus "afro". Era brasiler i va jugar la final del mundial d'Espanya que va perdre Brasil contra Italia.

Anònim ha dit...

Benvinguda, Edurne. Gran partit el d'aquella final per a qui l'agradi el futbol. Sócrates, el futbolista, va fer-se famós, a més a més, per tenir un peu molt petitet (un 38, si no m'erro).