dimarts, de març 09, 2010

Ha nevat a Alella i Nietzsche ha rigut

1. Ha nevat a Alella. No he pogut sortir de casa fins migdia. Per sort, s'han suspès les classes i no he treballat, ni els nens tampoc. Ahir, per la tarda, es podia veure persones caminant,oles, abandonades. Aquest matí he vist que fins i tot ha passat el Yeti pel carrer, deixant un gran raastre amb els seus enormes peus. Quin detall. El Yeti! Com m'anyoro del Yeti. Quins records! Vam estudiar junts i seiem al final de la classe. El Yeti ha passat imprimint l'empremta amb uns grans peus que semblaven raquetes de caminar per la neu. O com s'anomenin, que la neu em dona molt de fred i l'evito. Quan puc, l'evito. Avui, però, no he pogut.
2. Quina fal.lera amb la neu, els nens! I com els entenc! Són els detalls de la bellesa de la infància. Nosaltres amb la nostra seriositat i ells vivint la vida. Nosaltres, els llestos, ocupats amb la crisi i l'economia i les ambicions estúpides (qui les tingui); ells, els tontos i els ignorants (?), jugant. Avui, però, al fons de la riera Nietzsche reia amb el seu grandiós bigoti.


PD. Avui he rebut un correu que diu, més o menys, que "Seguint les instruccions de l'Ajuntament demà sí hi haurà classe". I jo no sabia que l'Ajuntament era el que decretava l'inici quan no ha indicat la suspensió. S'agraeix, però, saber quelcom de l'administració.
Alguns diuen que la vida és així: privatitzem beneficis i externalitzem els riscos. Però la  foto, eh?, és maca.

13 comentaris:

Criteri ha dit...

"ells, els tontos i els ignorants (?), jugant. " jo estic d'aquesta banda.
Per cert com que sóc un nen no entenc de que reia el paio dels bigotis:)

Kempis ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Borjas el 1 ha dit...

2ª Parte:

He estado reunido con el Jefe del Servicio de Delitos Informáticos de nuestras fuerzas de policía y de seguridad del Estado,en la capital del Estado (Madrid) –condiscípulo de servidor- para tratar del ACOSO a que un "Individuo" tiene sometidos a determinadas personas de este ambiente bloguero, le he remitido copia de "Todos" los envíos en los cuales falta al respeto y a la dignidad de las personas por el menospreciadas.

Al mismo tiempo le he dado todos los IP de todos los ordenadores desde los cuales el individuo en cuestión ha estado enviando sus observaciones, con nombre del propietario de la casa, usador de la línea telefónica, y datos adyacentes.

Su tarea entra dentro del catálogo de delitos al honor de las personas físicas y otros más que se enfrentará en poco tiempo, en cuanto le comiencen a llover las denuncias.

En principio todo se debe al "iluminado" escritor y famoso firmador de libros de "El Corte Inglés" con seudónimo de "unalunarara", cuando en su lucha polemizante con servidor salió bastante mal parado en su teoría del positivismo relativista o algo parecido. Como no pudo soportar su derrota y su caída en desgracia ante su Olimpo particular, se dedicó desde entonces a sabotear, difamar y tocar las narices a todos los que estábamos más o menos en contacto a través de nuestros comentarios en varios blogs.

En próximas fechas haré una edición total de sus intervenciones y las mandaré a los medios en donde el es articulista, escritor y todas esas cosas que el dice ser.

Consultado el juez, ha dicho que hay motivo de aceptar la denuncia, al fin y al cabo es un individuo con dirección, con un IP activo y otros detalles que me callo.

Yo no soy um escritor famosos, ni pienso serlo, solo soy un jugador de esta ficción que es la red para deleite de algunos amigos y nada mas. El no, el se va a enfrentar a una serie de denuncias que serán expuestas públicamente en todos los medios, porque este señor resulta que tiene enemigos, (ya consultados), los cuales ayudarán a ponerle una corbata de cáñamo aún mas preta si cabe alrededor de su nauseabundo gaznate.

Da igual desde donde escribas piltrafilla, allí desde donde lo hagas serás identificado, y además tus cómplices también se verán envueltos en tu problema y cargarán con sus culpas en su parte alícuota.

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Tu potser no t'havies adonat, però Nietzsche era realment l'home de les neus, qui havia caminat deixant les seves grans empentes sobre la neu. Reia perquè l'ajuntament no és qui per dir quan comencen les classes si no són capaços de practicar una autèntica i real democràcia participativa, ells qui són triats per nosaltres perquè ens representin i després es posen el sou que els dóna la gana sense consultar-lo a nosaltres que som els seus empresaris, qui els paguem el sou. No vas adonar-te d'un detall important. Rere de Nietzsche i dels de l'ajuntament, i dels que diuen com ha de ser l'escola, hi era Francesco Tonucci, i una mica més enllà Saint Exúpery amb el seu avió avariat, tot somrient satisfets saben que el dia que els adults seran nens i que els nens podran tornar a jugar, i fer-ho al carrer lliurement, sense lligadures físiques i mentals, experimentant i aprenent per ells mateixos, s'apropa, aquest dia s'apropa i això també ho sabia Nietzsche i per això hi era, enllà, per aquest motiu Sòcrates ni tan sols s'ha dignat a mirar-s'ho de lluny

Evocacions ha dit...

Criteri, el Jordi s'ha adonat de que feia Nietzsche: reia de la seriositat dels adults, en complicitat amb els nens que juguen (com tu i com jo i com el Jordi) amb la neu. Avui, que critico l'AJuntament, rebo un missatge idiota que embruta els vostres comentaris. Ben fet, Borjas. No m'agrada la gent que l'única aportació que fa és la brutícia personal. Així ho vaig defensar i es va interpretar malament, com si formés part d'un grup que no existeix (per altra banda). Tu tens molts valors positius, malgrat actuessis com un "troll". I jo, humil com sóc, em rendeixo als teus peus. Així de clar. En faré un post. Perquè per ser millor que tu cal ser millor en tot, i no és tan fàcil.

Borjas el 1 ha dit...

A tu servicio educado Evo, ya sabes, cuenta conmigo. saludos de Borjas.

Noctas ha dit...

Exacte, els nens vivint el present, gaudint del moment, com bé deia Nietche, sense ressentiments, purs d'esperit!!! saludus...

Pafiam ha dit...

Evo, sembles una persona guai i no massa progre i per això m'estranya que t'astori el què dic, i m'agradaria si ho puguessis especificar.

Evocacions ha dit...

Pafima, em sembla bé el que em demanes i la correcció amb què ho fas, per això et respondré. Però ara no puc, perquè tinc classe dintre d'una estona (4 hores seguides). I cal complir el millor possible. Has tornat amb el teu blog?

Efrem ha dit...

Els nens juguen perquè no ténen responsabilitats, poder viure amb poques responsabilitats permet passar-se el dia jugant, però coi, és tan complicat això de poder viure sense responsabilitats..!!!

Segurament cal jugar molt, molt, moltíssim a algun joc, i així tornar-se dels millors en aquell joc, i poder viure'n...

Jo mai havia vist nevar, i com m'hagués agradat ser nen -o no, o tenir un grup d'amics amb ganes- i sortir a fer guerres de boles de neu

Evocacions ha dit...

Noctas, no sé si purs d'esperit, però com jugaven!
Efrem, no havies vist la neu mai? I no vas trobar cap "amiga" per anar a jugar....? Aleshores, no entenc que feu a la universitat, la veritat.
Per què voldrà Pafiam que un humil servidor li comenti..... I essent guai i una mica progre...?

Efrem ha dit...

la neu l'havia vist, però no així sinó aquella que cau i es fon a l'instant, res! Aquí a Blanes no neva mai, tenim bona platja, no es pot tenir tot. I jo també m'ho pregunto què hi fem a la uni, els meus companys no estaven pas per anar a tirar-se voles, preferien el bar calentet, i també ho entec... El dia de la nevada em vaig quedar aquí al poble (no vaig anar a barcelona perquè ja veia venir la que s'acostava), i al matí la gent no volia anar a jugar a neu, (ja som grans per aquestes coses) bah! són tots uns amargats!

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Efrem, no sou massa grans, no t'ho prenguis malament, les teves paraules és el que em van veure que encara ets massa jove. Salut!