dilluns, de febrer 21, 2011

Som el nostre cervell

Dir que “nosaltres som el nostre cervell” és una afirmació científica que sovint és certa, però només en comptadíssimes ocasions resulta ser un compliment.

6 comentaris:

Maspons ha dit...

Sí, però som més que el nostre cervell. Chapó per com ho conclous! i pel pastpost. Per cert, jo no puc agafar però el canal 9.

Clidice ha dit...

Ironia de la fina :)

Noctas ha dit...

No pot ser pas un compliment., no alleuja aquesta afirmació. Sóm ànima i l'anima es incorporea. Pretendre el contrari és voler convertir-nos en robocops. I som ésers humans, alguna cosa més que quatre neurones connectades. Saludus crack!

Evocacions ha dit...

Criteri i Noctas, és només un aforisme. Ja sabeu que respecte les creences de cadascú. El Noctas, però, s'hauria de confessar. Penso que li convindria més se ateu.
Clídice, gràcies. EM va semblar que estava bé això. Ja veus, amb la retallada en calefacció un s'ha d'escalfar com sigui. I l'aforisme és ràpid.

Quim ha dit...

Hola noctas i criteri, sóc l'ànima d'en Quim, el de la vaca. No tindrieu pas el telèfon d'un exorcista baratet que m'alliberés d'aquest cos? n'estic fins els collons dels seus pensaments esquerranosos... Busco un liberal que m'aculli i si no pot ser, tant li fa, em fotré dins una pastanaga, el que sigui per fotre el camp d'aquí.

Evocacions ha dit...

Poil de Carotte, Quim. És més fàcil ser de dretes