dijous, de maig 26, 2011

La mort de l'acampada.

No ens enganyem: he encertat en deslligar-me. Per cansament. Benvingut cansament. I altres cansaments. El cert, a corre cuita, a raig, els elements "polítics" van fent presència en les acampades, convidats, amb el seu talant autoritari, amb el seu talant polític, manipulador. Amics, coneguts i saludats de partits "revolucionaris". Com deia Anselmo Lorenzo Asperilla: en l'acampada ha fet presència la "Sociedad de la Trufa".  Convidats! L'acampada és Egipte. L'acampada ha mort. En poc més d'un dia. Trigarem molt a refer-nos.
Vosaltres sabeu la raó. Jo, davant l'autoritarisme.... ja ho sabeu.

5 comentaris:

Ítaca ha dit...

vaig anar dilluns i dijous a l'acampada de plaça catalunya. Al vespre, entre les 21 i les 23h. Per veure l'ambient, l'inici d'una assemblea... I la veritat és que tot i que respecto al màxim tota la gent que ha decidit sortir al carrer i penso que tenim sort de que al menys algú mostri la seva indignació; tot i això, era decepcionant. I vaig penasr el mateix que tu, que no arribarà enlloc. Dissabte el Barça guanyarà la lliga, sols els queda que els facin fora per donar-los un comiat televisiu. Sinó, això ja és història, i a les urnes, el PP tornarà arrassar.

laura ha dit...

El comentari de dalt és meu! perdona que he utilitzat sense adonar-me'n una altra compte!
Una abraçada!

Maspons ha dit...

L'anàlisi que fas és correcte Evo, ara bé, si hem deixat que els manipuladors s'hagin fet els amos,és en part per omissió de les persones amb seny que no s'han -ens?- mogut prou.

Laura Itaca, tot i que ja era de tèmer, sort que no he anat a la Plaça, pel què dius segur que m'hagués desinflat i potser cabrejat. Ara,no acabo de percebre la diferència entre que remeni les cireres el Psoe o el PP o el PiPi. No caiguem en el parany de nou. La menjadora és per a tots i la incompetència general!!! Havíem quedat que les bastonades anaven per tots.

Clidice ha dit...

Potser els resultats d'aquestes accions, com els de la manifestació per la independència, no s'han de veure immediatament. Calen molts ínputs per mobilitzar una màquina tan pesada com és la societat. Ara seria bo que quedés en el nostre imaginari que així no anem enlloc. I que cal fer canvis en el sistema de representació. Una altra cosa serà si hi haurà algú prou valent com per desposseïr de tant de poder a tan poques persones.

Evocacions ha dit...

Laura, si no tinguessis raó... però la tens.
Criteri, el problema és que si et demòcrata et passen per sobre i per tal que no et passin has de començar a manipular, etc. No estic disposat.
Clidice,confiem. El pensament canvia elmón. Alguns, a classe, em deien que només amb líder, "amb revolució", etc es canvia el món. Quan comença l'acampada pacífica, s'hi apunten, però no hi creuen. No del tot i no del tot encara. Però hi creuran.Tothom s'ha de convèncer sol, com podem interpretar el teu post d'avui.