diumenge, de desembre 05, 2010

La majoria i la minoria


Explicava que la majoria estava equivocada, i la majoria estava d’acord amb ell.

En breu, un post sobre el Barça

5 comentaris:

Maspons ha dit...

Fantàstic oximoron! (no sé si inspirat arran d'una cosa del meu darrer post :)
No puc recordar com i qui va dir allò "no sé quien ha ganado, per hemos ganado los nuestros"
Jo volia escriure en aquesta línea, la manca de rigor i criteri politic de molts votants : De casual he trobat això a la xarxa "Una pregunta que me planteo muchas veces: ¿creeís que la gente tiene criterio a la hora de votar? Es decir, cuando toca ir a las urnas, ¿creeís que la gente en general tiene una educación, un entendimiento de la política y un conocimiento de la historia mínimo como para estar seguro de que su voto representa su postura?"

Efrem ha dit...

Així, la majoria admetia estar equivocada...? Caram, quina majoria més realista! És com donar la batalla per perduda abans de lluitar-la, com el realisme que, desanimador, duu al pessimisme.

Efrem ha dit...

I en resposta al comentari d'El Criteri: sufragi censatari JA! Que només pugui votar qui abans hagi demostrat que coneix l'estructura de l'Estat, la llei electoral i els programes i propostes dels partits amb representació.

Evocacions ha dit...

Bé, criteri, una vegada vaig llegir que la immensa majoria, quan votava, no havia llegit res de res d'aquells a qui votava: les persones som així! Vaja, de fet la política està feta a partir d'aquesta premissa: ignorància de la política. Com diu l'Efrem, potser caldria donar un carnet de votant....
Per cert, no és que majoria admetés estar equivocada sinó que pensa la majoria que és minoria, vaja, que sempre tenim un pensament millor de nosaltres del que ens mereixem.

Efrem ha dit...

Ostres, l'havia entès malament...!