divendres, de desembre 31, 2010

Comença el desgovern d'Artur Mas

Desgovern en el sentit de deixar de governar amb una línia comuna pels governats. Mal comencem, doncs. La seva proposta de qui vulgui que faci Setmana Blanca demostra la inoportunitat i desencert, en el seu moment, de la idea d'Ernest Maragall, i també apunta el nou talant de deixar fer que ens vé a sobre. Encara trobarem a faltar Tremosa.
Per altra banda, el conseller de treball i no sé què encara (que estic mig malalt) ha afirmat a la ràdio que en la legislatura es proposa rebaixar a la meitat l'atur. Fracassarà. Mostra a més a més un clar desconeixement del moment social que estem vivint. Arribarem a tenir només un 8% d'atur, sense trampes. Doncs, no. O menteix o no sap de què va. Al temps.
Em veig demanat el dret a decidir... ser alemany.

4 comentaris:

Clidice ha dit...

Potser si que ho haurem de demanar això de ser alemanys, tot i que servidora es nega a menjar xucrut i aquelles horripilants salsitxes eh! aviso! :)

Bon Any Nou! :)

Evocacions ha dit...

Sí, sí, riu, que molta gent no tindrà ni per menjar aquestes salsitxes. QUe t'hi jugues a que puja el nivell de pobressa a Catalunya? (I Espanya, clar)
Bon any

Clidice ha dit...

El nivell de pobresa ja fa uns quants anyets que està pujant, imperceptiblement, d'uns anys ençà, s'han anat eliminant les classes mitjanes, "anivellant-les" per baix, i amb el beneplàcit d'una esquerra totalment destarotada, que ha permés que els rics ho siguin molt més i els pobres en siguem més. L'ascensor ja fa dies que està espatllat i tots ho patirem, els que estan malament i els que estem "una mica" millor. Això si, pel damunt de tot no fan cara de passar-ho gaire malament, però és clar, a nosaltres ens posen bubotes al davant i ens la passem matant mosques a canonades, quan potser hauríem de desempolsar l'invent aquell de monsieur Guillotin.

Tanmateix, bon any.

Evocacions ha dit...

Efectivament, no volia culpar només CIU, em referia que la gent està pensant que la cosa ja està feta i el que faran és continuar la davallada. Lo de Guillotin ho pensava ahir passejant per la platja d'Arenys a Canet... Jo, que no crec en la violència... pensant en la Revolució Francesa....