diumenge, de desembre 19, 2010

Per a entendre els controladors


Democràcia o estat d’excepció?
Suposem que jugues al parxís i a cada moment un dels jugadors canvia les regles del joc segons un criteri propi. Suposem que, a més a més, els canvis que introdueix són interessats. Suposem que el jugador que canvia les normes ha estat escollit democràticament per a dirigir el joc. Quin nom rep aquest comportament? Democràcia o estat d’excepció?

1. El tema dels controladors no té massa interpretacions, excepte la inoportunitat. La resta es pot llegit a ca l'Efrem.
2. Perquè la gent es deixa manipular d'aquesta manera quan en realitat el que hi ha al darrera és la privatització?
3. Avui els funcionaris, avui i demà la democràcia dels centres educatius, els controladors aeris, la reforma laboral......

2 comentaris:

Maspons ha dit...

Han comés un error grandiós: tinguin alguna raó o raons, les han perdut. Tenen el país en contra seu, per l'aturada a traició i en dades tan senyalades. I potser lo principal: lo que cobren!

Evocacions ha dit...

SObre l'aturada, d'acord: inoportuna. Sobre el que cobren... ja no em manifesto perquè em resulta una mica contradictori no posar en dubte l'economia de mercat i, per altra banda, criticar el sou. Al darrera el que hi ha és el desmantellament d'allò públic: darwinisme social.