dimecres, de març 18, 2009

Vencereu però no convencereu, encara que pegueu als estudiants

Ombres del passat. Càrregues policials contra els estudiants. Detenció en el rectorat. Saura que va estar al davant, ara està al darrera. Existeix un límit a la dignitat personal? No ho sembla. Ja sé que els estudiants no són sants i que tota la càrrega ideològica (Cardús al capdavant amb un desafortunadíssim, i poc científic, article a La Vanguardia d'avui, que si puc i tinc temps respondré). De vegades, només de vegades, em pregunto si quan alguns s'aixequen i es miren al mirall no senten vergonya. Cergonya del que veuen. Suposo que no.
Gràcies alumnes per mostrar resistència davant de la injustícia, davant la mercantilització de l'educació, de la segregació econòmica. Gràcies. Una, mil vegades gràcies per fer de contrapès d'un sistema extremat cap al costat fosc de la força, de la raó instrumental, de la burocràcia i la desigualtat. Rebreu, clar que rebreu. Des de l'esquerra. Llàstima.

2 comentaris:

daniel ha dit...

cito textualmente de un comentario en meneame albert:

Cuando todo el mundo se ha ido de la calle Princesa, he presenciado (y casi he padecido) este hecho:
Llegan tres furgonas de los mossos a toda velocidad, se bajan 6 o 7 mossos y tiran al suelo todos los containers (vidrio, plástico y papel). Vuelven a subir a las furgonas y lo repiten por toda la calle princesa. Luego sacarán a los comerciantes quejándose por los desperfectos que causan los manifestantes. Ha sido patético. Nadie lo ha podido grabar, es un lástima. Sensación de terror total

Albert Esteruelas Teixidó ha dit...

Jo creo que con esto y lo que ha pasado por la mañana de ayer, Iniciativa debe desaparecer como partido de izquierdas. No se puede hablar de "cargar proporcionada" POR LA MAÑANA PORQUE ALIMENTAS la de la noche. Penoso que el encargado de los mossos solo lamenta las agresiones a periodistas. Parece que sólo le preocupe "el que dirán" y los votos.