dijous, de març 12, 2009

És que no tenen feina els polítics?

El senyor Maragall no para. Ara, té la genial idea de canviar el calendari escolar; després, se li acut la gran idea de les hores extres i eminentment socialistes; més tard, que se li acudirà? Doncs, més tard se li acut desdir-se.
El seu cap no vol ser menys i es destaca ara amb congelacions salarials i amb allò d’apretar-se el cinturó. S-O-C-I-A-L-I-S-M-E o Neoliberalisme? Bona solució a la crisi! Els estalvis provocats per aquestes mesures els hauria de donar als bancs, pobrets. Segur que encara no ho han pensat. O sí?

2 comentaris:

adria ha dit...

En un país carregat de suborns polítics, càrrecs públics regalats, negocis fraudulents i germans ambaixadors i tot això sense sortir de Catalunya. Què podem esperar de l'educació? Esperem que els mestres aguantin i segueixin treballant com han fet sempre: des de la base. Els altres seguiran per obtenir poder, un cop l'hagin obtingut col·locaran els seus familiars i amics perquè estiguin ben contents i servits i la roda seguirà girant.

Albert Esteruelas Teixidó ha dit...

Veig que estaves optimista! El problema és que crec que tens raó. Ets crític, cosa que no tothom pot dir (dir amb raó, clar)