dijous, de març 12, 2009

És que no tenen feina els polítics?

El senyor Maragall no para. Ara, té la genial idea de canviar el calendari escolar; després, se li acut la gran idea de les hores extres i eminentment socialistes; més tard, que se li acudirà? Doncs, més tard se li acut desdir-se.
El seu cap no vol ser menys i es destaca ara amb congelacions salarials i amb allò d’apretar-se el cinturó. S-O-C-I-A-L-I-S-M-E o Neoliberalisme? Bona solució a la crisi! Els estalvis provocats per aquestes mesures els hauria de donar als bancs, pobrets. Segur que encara no ho han pensat. O sí?

2 comentaris:

adria ha dit...

En un país carregat de suborns polítics, càrrecs públics regalats, negocis fraudulents i germans ambaixadors i tot això sense sortir de Catalunya. Què podem esperar de l'educació? Esperem que els mestres aguantin i segueixin treballant com han fet sempre: des de la base. Els altres seguiran per obtenir poder, un cop l'hagin obtingut col·locaran els seus familiars i amics perquè estiguin ben contents i servits i la roda seguirà girant.

Evocacions ha dit...

Veig que estaves optimista! El problema és que crec que tens raó. Ets crític, cosa que no tothom pot dir (dir amb raó, clar)