dissabte, de març 21, 2009

Qui es qui? CCOO

El món al revés. Les imatges no menteixen. Malgrat potser algun alumne hagi pogut provocar, la funció de la policia no és pegar a tort i a dret. Què opinen els militants de CCOO? Què opinen els militants d'ICV?

2 comentaris:

Unknown ha dit...

El pitjor son alguns comentaris de la noticia com ara "la juventud esta atrofiada" "los mozos y las mozas de la policia folclorica de la gerenalidad" "nunca he visto a un policia pegar a nadie que no se lo hubiera buscado"...

Un company de feina que ho va viure tot en primera persona, ja que estudia filologia catalana, m'explicava ahir que els estudiants tancats a la universitat no havien impedit mai fer classe, afirmació que també compartia una professora, i que el desallotjament es va acabar a les 6 del mati. Aleshores els mossos van tancar la universitat i els alumnes que a les 8h arribaven per fer classe es la van trobar tancada. Alla mateix, doncs, van decidir protestar pel tancament de la universitat i es van asseure tots a les 12h a la plaça universitat aixecant els llibres, llibretes i carpetes en senyal que eren estudiants i que el que volien era fer classe. Aleshores els mossos els van envoltar i van començar a estomacar-los. Es veu que els professors i professores tampoc sabien res, i la majoria no van poder accedir als seus despatxos. També hi havia gent que aquell dia tenia examens i no els van poder fer.

Com pot ser que la policia desallotji la universitat presumptament per poder normalitzar les classes i tot seguit tanquin l'acces a la universitat? com es que ni tant sols els porfessors estiguessin informats? el resultat: la universitat tancada fins dilluns, un munt de persones (estudiants, professors, vianants, periodistes i mossos) ferits. I els mossos ferits que no es queixin, que si porten porres, que no es pensin que son els unics que repartiran.

I ara que? en primer lloc, dimissio de saura i del rector Dídac Ramirez(que no dona per valid el resultat del referendum per tal d'aturar bolonya degut a l'escasa participació dels estudiants i en canvi la votació que el va convertir en rector si, quan la participació va ser similar.) Seguidament caldria reflexionar sobre les protestes estudiantils, que ja no son tant pel tema bolonya, si no mes aviat per reformar un model d'universitat acritica i instrumentalitzadora del coneixement que imparteix

Evocacions ha dit...

Que fi estàs, Dídac. Encara hi ha gent, com el Salvador Sostres, que diuen que els alumnes el que han de fer és estudiar. GRàcies a aquests nois i noies tenim una societat millor. Dimissió de Dídac Ramírez i de JOan SAura. A més a més, jo demano cap vot per iniciativa. Que els votin els mossos. AL final, ja anem veient qui són els feixistes i qui no. Un antifranquista resulta ara que potser, tranquil.lament, un feixista. I així va tirant la societat.