dijous, de març 19, 2009

Vencereu però no convencereu: on és Joan Saura?

He anat a la concentració amb els meus nenes. Sabent que el meu nen té deu anys i podia rebre.

Els estudiants es retiren pacíficament rebent de valent de forma gratuïta

No es van cometre errors s'han tornat a cometre i em temo que tornaran a cometre'ls. ELs fets són prou greus per dimitir. Tenir el suport del President no és suficient. Sempre hi ha gent que recolza els fets més aberrants.

A mi també m'ha recordat el franquisme, com el professor Manuel Delgado.
http://vilaweb.tv/?video=5597
Manifest contra l'actuació policíaca
Increïble!

3 comentaris:

adria ha dit...

Qui controla els controladors? Prefereixo un fill que voti al PP a un que em digui: no sé què fer amb la meva vida i em faré Mosso. Abans que es faci cura, o monja, o Drac Queen o fan d'Albert Rivera o Psicopedagog.

Evocacions ha dit...

És absolutament vergonyós. Saura reconeix possibles errades! I el que han fet és esbatussar a aquells que no estan d'acord i reclamen que la Universitat sigui d'una altra manera. I iniciativa per Catalunya, am Joan Saura a interior, al capdavant de la repressió. Com deia la Polla Record, "Delincuentes sois vosostros... vosotros que haceis la ley". Violència o diàleg?

Fin Maltrato Animal ha dit...

Hola Alberto,

soy Julio Ortega y me dirijo a ti a través de tu Blog porque no dispongo de ninguna dirección de correo tuya.

El otro día dejaste un comentario en mi Página haciendo referencia a Marinaleda, fue en un artículo titulado: "La derecha que arrebató el poder a la derecha".

Me gustaría que si es posible, me facilitases alguna dirección con la que poder ponerme en contacto contigo para escribirte.

Salud Compañero y sigamos adelante aunque sólo sea por aquel que gritó "Viva la Escuela Moderna", cuando la muerte necia se puso al servicio de la estupidez humana.