dijous, de novembre 06, 2008

Madpsicòleg, Bardagog i copepanyol

Reprodueixo un comentari d'Adrià Blanco. És fantàstic. Com sempre.
De vegades tinc la sensació que els psicòlegs són el Madrid i els pedagogs el Barça... llavors sorgeixen aquells tan raros que es fan dir psicopedagogs que podríem dir que són l'Espanyol. Cola-cao, Nesquik i Cacaolat... el Marit, la Muller i el Cunyaaaaatttttt. Tots hi són i de vegades costa que es portin bé entre ells. Però, Albert, creu-me... he conegut un psicòleg que és bon tio, i ara tu em diràs: Ah! has estat tu!. Però crec que els teus lectors (sona bé eh, els teus lectors rotllo columnista del teu estimat diari Avui, o era La Razón? Bé... tots dos són de l'editorial Planeta) mereixen que els expliquis a què es degut aquesta mania persecutòria cap als psicòlegs. Perquè jo sóc del Barça, m'agrada el Cacaolat i no em fixaria mai en la meva cunyada.
Caram... Adrià.... No m'enredis que sap que ni l'Avui ni la Razón. A part del dit, no és mania persecutoria, és populisme. Pertò no pateixis qui tinc altres notícies del "Madrid" i alguna de l'espanyol. El Barça ja saps que si és el pedagog me l'estimo força.
Moltes gràcies, company

2 comentaris:

adria ha dit...

Albert, m'han dit que hi ha un tal Pedagog (o Pedabobo) amb aires de grandesa que es creu amb suficients mitjans per haver creat un blog, si vols passet per allà i deixa-li les coses ben clares a aquest carallot!!!

http://pedagogiainferencial.blogspot.com/

Evocacions ha dit...

Qui serà, qui serà..... Ves al tanto, Adrià, que això del blog enganxa. Tinc pendent un article de Ferrer, però només em dedico al blog (i a l'IES, clar).