dilluns, de desembre 08, 2008

Ja venen els reis, amb el catecisme

I Déu digué: Vet aquí el Misteri de la Santíssima Trinitat. Aleshores s’aixecà, posà en marxa el canó de projecció (després d’una estona de tenir al Papa remenant cables i usebes). Quedà el Fill de l’Home envoltat de tots els mercaders del Temple que, en veure en les proximitats l’apòstol Bush (Macainícobama) , s’esperaven una nova història més d’acord amb els nous temps. Aleshores en la primera diapositiva, i única, llegí:

La Santíssima Trinitat: El Banc Mundial (BM), El Fons Monetari Internacional (FMI) i L’Organització Mundial del Comerç (OMD).

I tothom digué: AMEN. I Molts que aleshores eren rics i catalans ara capten en espanyol (els que tenen esperançament pressa aguirreainica), o en català (tant monta, Monta tripartiticament tant)
I qui vulgui escoltar, que escolti.

5 comentaris:

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Interessant, si més no la metàfora, símil (o com es digui). Res a afegir, doncs.

Pel tema de les cançons que vaig dedicar-te al meu post, he entès que només has pogut escoltar "Sin la luna" (o sigui, versió en castellà). Que no has pogut escoltar les altres dues. Sí és així, digues-m'ho i les passo a un altre format.

Salutacions amic, i a veure quan ens veiem. He estat 8 dies sense internet per això no t'he contestat abans.

Evocacions ha dit...

No, ja he pogut sentir-les totes. Gràcies. Vuit dies senese internet? Quin patiment, no? Espero convidar-te la setmana vinent. Et truco.
Per cert, és habitual que et censurin comentaris?
M'ha passat tres vegades, POtser ha estat sense voler. No et dic on. Agur

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

M'alegro que les hagis pogut escoltar totes tres. Per això de l'avaria d'internet ja t'havia contestat al comentari que havies deixat al meu post. I en quant al tema de la censura dels comentaris als blocs, sí, és una pràctica bastant comú en alguns blocs (tampoc diré quins) que et censurin els comentaris a d'altres mai. Després reclamem llibertat d'expressió quan alguns de nosaltres (blocaires que volem ser diferents als mitjans tradicionals) ja comencem censurant. En fi, c'est la vie (se la vi y la tenía interesante :-) )

Salutacions amic
Jordi

PD. Per cert, veig que et surts molt bé amb el bloc, realment no sé pas si necessites cap ajuda

Anònim ha dit...

Ja que tenia escrit un comentari a la Montse de Can Pixa i no es pot penjar, et deixo l'encarrec. Realment el video son dels que m'agraden: antropologia i saviesa popular, però popular.
Montse,Tinc l'honor d'estrenar els comentaris no? Bona selecció, si senyor! Aquest, apart críptic és bastant pesat. Ara bé, no m'en ric, perquè segur que és més savi i útil a la societat que qualsevulla ministre. Fes cas a l'Albert, sigues creient.
Albert, Aquesta Trinitat encara és més gran misteri, ja que són quatre en tres, ja que penso que manca Bildelberg. O potser seria la metàfora del nou Déu, que engloba els tres esmentats?

Evocacions ha dit...

A veure, companys i companyes que jo sóc només un pobre professor i m'essteu fent anar les neurones de bòlit. No he llegit el club bildelberg. Me'l recomanes?