divendres, d’octubre 24, 2008

Vaga del dia 13. La LEC

1. Com era d’esperar, ni CCOO ni UGT donaran suport a la vaga del dia 13 de novembre. La raó? Una enquesta “entre els mestres i els professors per conèixer quines eren les seves preferències ... Els resultats de la consulta, que avui es donaran a conèixer, han estat decebedors pel que fa a la participació, molt baixa, segons diferents fonts consultades.” Fer enquestes és la funció dels sindicats? O defensar els drets dels treballadors? A mi em sembla, per ser modest, que els sindicats no sempre fan enquestes abans d'opinar. Si el professorat no està disposat a donar suport a la vaga i creiem que la llei no és bona, potser cal conscienciar-lo. CCOO i UGT són sindicats o són fundacions d'estudis. Compte, compte, compte, que ja ens coneixem. Escrivans? Fariseus? Hipòcrites.

CCOO i UGT no recolzaran el dia de vaga del 13-N

2. Per què no fa vaga la gent el dia 13?
Més aviat, la gent no fa vaga per manca d’ideologia o de peles per pagar la hipoteca. Als que vagin a la vaga, monument. Amb humilitat: són el millor i més compromès del sistema educatiu. Compromís? Malo, malo, malísimo. Millor una legió de xais (tripartitics)

3. Jose María Fidalgo, malgrat els incidents de 200 km, passa d’enquestes. Ell opina directament el que li sembla. Amb opinions com la següents, millor que CCOO no secundi cap vaga: "José María Fidalgo explicó que el llamado Consenso de Washington, constituido a raíz de la célebre reunión de Bretton Woods de 1944, "fue muy útil para una etapa", puesto que se crearon instituciones como el FMI, la OMC o la Organización para la Cooperación y el Desarrollo, al tiempo que se abandonó el patrón oro por el dólar como moneda de referencia mundial.”
Toma del frasco, carrasco.

Comisiones Obreras defiende el capitalismo porque "está fundado"

4. Maragall, Ernest, el germaníssim, segueix generant consens.

Universitats recela de la nova prova per entrar a magisteri que planteja Maragall

a la seva manera, això sí. Suposem que declararà ara contra Universitats.

5. Estic esperant la presencia dels defensors i defensores independents. Els periodicastres, pilotes i intel·lectuals orgànics que, d’una manera o una altra, viuen del conte. Àgora? 59 segons? Hala, a opinar del que no sabeu. Segur que sortirà, en un moment o altre, que els que fan vaga són uns corporativistes. No us preocupeu, per això, tots els que us envolten us donaran la raó.

Alguns comencen a obrir els ulls: Crítica a la Lec

2 comentaris:

David de las Heras ha dit...

La veritat és que mai havia donat suport a la vaga. Estem en contacte

Anònim ha dit...

Estem en contacte.
Albert Esteruelas