dissabte, d’octubre 04, 2008

Emmordassats i complaguts. Jordi Mata (I)



El proper divendres presenten l’obra gunyadora del la tercera convocatòria del Premi Nacional d'Assaig Francesc Ferrer i Gironès a Girona. Es tracta d’un interessant assaig de Jordi Mata titulat Emmordassats i complaguts. La guerra de Successió que no ens contem. Té molt bona pinta. Jordi Mata ja és un autor força reconegut i amb nombroses publicacions i premis. A més a més, el títol és molt interessant en el que representa d’autocrítica: “complaguts”. Si us faig propaganda d’aquesta obra és també perquè jo mateix en vaig ser un finalista d’aquest premi, per darrera d’aquesta obra. Era la primera vegada que em presentava a un premi i penso que no em tornaré a presentar. Això no baixaré la mitjana d'èxit. Tot un honor per a mi. Això és el que tenen els blogs. Es pot perdre tranquil.lament la vergonya.El proper llibre, el meu. El primer. Uff!
Etiquetes de comentaris: enviat per Albert Esteruelas a la/es 21:18

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A Ernest Hemingway una vegada li van preguntar què calia fer per saber si un era un bon escriptor. Ell va respondre que si una se'n va a dormir pesant en escriure i es lleva pensant en escriure, és un escriptor. Suposu que és el mateix quan parlem d'educació o d'amor o de la vida...des que sóc Pedagog me'n vaig a dormir pensant en trobar feina i em llevo pensant en buscar feina. Això em converteix en Pedagog? Potser hauria d'escriure un llibre...o trobar feina...o invertir part de la meva feina en pregar perquè Albert Esteruelas escrigui un llibre sobre la seva manera d'entendre el món i la vida en general i que tan ha ajudat a molts alumnes de Pedagogia que com jo li devem part de la nostra manera de ser. T'estarem esperant Albert.
30 / setembre / 2008 17:18

Anònim ha dit...

Anònim ha dit...
Ostres, Adrià! He començat una mica a la babalà el blog, amb molts dubtes i em trobo amb aquest comentari teu!. No havia revisat res! M'he quedat parat perquè no pensava que el llegeria cap alumne. No sé que dir-te. M'has fet feliç.

Albert Esteruelas