dilluns, d’octubre 06, 2008

Optimisme quasi global

La que ens va caure
La que ens està caient

LA QUE ENS CAURÀ

Amb tots els canvis que s'estan produint i nosaltres encaparrats només amb el climàtic.

Fotografies fetes per Arnau i Sergi Esteruelas

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Pensava que aquest bloc seria prou interessant però té un defecte que l'autor és veí de l'Abel Folch i gairebé també del Toni Ibàñez. I a sobre l'autor treballa al mateix centre que aquell darrer que hi hem anomenat. I per si fora poc treballa també amb en Conrad; eh! eh! eh! eh!....??? i a més no és l'únic que ha guanyat un "excel·lent cum laude" darrerament al THE amb una tesi. Això sí, el "Losano" se li va enganxar a la lectura de la tesi perquè li semblava que anava de nacionalista català. Molt anarco sí, però després el veiem amb males companyies a casa d'algun veí d'Alella bebent Moêt Chandom. I s'ajunta amb gent de mal viure, un que té un blog una mica sospitós de Vallromanes que va d'anarco també i és un "pijo" malgrat que no paga mai quan va de restaurants i un altre que va a fer una mariscada amb el seu gos i un altre que és amic de "l'organista".

He, he, he... amb aquests antecedents!!!!!

Evocacions ha dit...

Què tal Jordi! A veure què passa amb el teu blog, ara que començo el meu!. Hem de quedar. Aquest cap de setmana aniré a la festa de Cavall Fort a Vic, t'hi apuntes?
Vaja amb el "Losano" que de 1200 llibres citats, em pregunta per un que no hi era.
M'hauràs d'ajudar molt perquè he començat per començar i no en sé gaire. A més a més, no tindré temps quan comenci les classes. Et truco un dia i parlem una mica (només una mica que el telèfon em dona fòbia social)

Unknown ha dit...

L'Adrià m'ho va comentar: l'Albert Esteruelas te un blog! i m'ha costat una mica però al final l'he trobat (al principi buscava per "quaderns de VOCACIÓ, que tampoc seria un mal nom per parlar d'educació)

Que sàpigues que ja tens un altre lector habitual pel teu blog...

Per cert, m'ha agradat molt la referencia a Gianni Rodari i a Contes per Telefon, m'el vaig llegir de petit a l'escola, i mil vegades ara de gran.

Fins Aviat, ja espero el proper post.

Dídac Arnau, pedagog sense titol

Evocacions ha dit...

Vest'en a la merda Adrià. La referència a Rodari i els contes per telèfon són d'un col.lega meu!
És broma. Aquest de la calamarsa síq eu és bo! (amb humilitat) Es nota que he anat últimament a aguna exposició. M'alegra molt saber de tú, però em sorprén perquè no he fet propaganda. Tens blog? Si t'animes m'ho comuniques. Ja saps que no podré escriure molt. Si vols fer algun post (amb el teu nom)... Ja saps que això de compartir m'agrada força. També saps que m'agrada dir coses. Records